SÜ...... AV.. - OKUL MÜDÜRÜ

BİYOGRAFİ:

1961 Yılında Ceyhan Sarımazı Köyünde doğdum. İlkokulu Köyümde, Ortaokul ve Lise eğitimimi Düziçi Öğretmen Lisesinde 1979 yılında tamamladım. Yüksek öğrenimimi Hatay Eğitim Yüksekokulunda 1986 yılında, Anadolu Ü. A.Ö.F. 2+2 Lisans tamamlama 2000 yılında, Yüksek Lisans öğrenimini ise Toros Ü. İşletme Bölümünde 2014 yılında tamamladım. Evli ve Eşi emekli.

EĞİTİM BİLGİLERİ:

İlkokul             : Sarımazı Köyü İlkokulu

Ortaokul         : Düziçi Öğretmen Lisesi

Lise                  : Düziçi Öğretmen Lisesi

Üniversite      : Hatay Eğitim Yüksekokulu, A.Ü. AÖF. Lisans Tamamlama (2+2)

Yüksek Lisans: Toros Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans

MESLEKİ DENEYİM:

1986 Yılında Hakkâri ili Şemdinli ilçesi Aşağı Kayalar İ.O. da Müdür Yetkili olarak öğretmenliğe başladım. 1990 yılı Ekim ayında Elâzığ Karakoçan ilçesi Bulgurcuk İ.O. tayin oldum.  1993 Şubat ayında ayrılarak Adana – Yumurtalık Sugözü Köyü İlkokuluna öğretmen olarak atandım.  1995 Mart ayında Yumurtalık merkez Barbaros Pansiyonlu İ.Ö.O. na Müdür olarak atandım.  2005 Şubat ayına kadar görev yaparken, Aynı ay içerisinde Seyhan Mehmet Akif İ.Ö.O. na Okul Müdürü olarak atandım. 2010 Eylül ayında atandığım Çukurova Sabancı İ.Ö.O (İlkokul) Müdür olarak atandım, 2014 yılı aralık ayında Seyhan Yeşilyuva İlkokun’a Müdür olarak atandım, 01/07/2019 tarihinden itibaren de Çukurova Nigahi Soykan İlkokulunda Müdür olarak çalışmaktayım.

HUKUK VE MEVZUAT:

Milli Eğitim Bakanlığının, Okul ve şahsi hukukumu takip edebilecek hukuki bilgilere hakim olup; Yıllarımı idarecilikte geçirdiğim için okul yönetimdeki mevzuatları, değişiklikleri takip etmekteyim.

ÖDÜL VE BELGELER:

1 Aylıkla Ödüllendirme, 1 Üstün Başarı Belgesi, 3 Başarı Belgesi, 3 Takdirname, 3 Teşekkür

(322) 234 1043 Eposta