DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM, ÇEVREME DUYARLIM PROJESİ

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi;      Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ,Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir. Projenin  Amacı: Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmeni Fikreti Füsun AVAN ve kulüp öğrencilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

22.02.2024 204

22-02-2024